Skip to main content

CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG tribute band - LSB EXPERIENCE

Crosby, Stills, Nash & Young tribute band: 'beter dan het origineel'

Deze Crosby, Stills, Nash & Young tribute band is een muziekproject van The LSB Experience. Het project is opgestart door drie zangers/gitaristen: Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek. Vandaar LSB. Dit trio is aangevuld met bassist Rob Hendriks en drummer Peter Delman en toesenist Andy Nijmeijer.

Het zal niemand verbazen dat een CSN&Y tribute buitengewone zangkwaliteiten vereist van alle bandleden. De LSB mannen hebben die kwaliteiten ruimschoots in huis. Niet alleen vocaal maar ook instrumentaal. De meerstemmige zang, begeleid door het afgewogen - en dynamische gitaarwerk wordt door de bezoekers van LSB concerten altijd herkend en regelmatig durft men zelfs te beweren dat deze tribute band ‘beter kliknt dan het origineel’! Kijk en luister naar de video waarin de band een show doet waarin cabaretier Dolf Jansen de songs aan elkaar praat.

LSB EXPERIENCE, een band die je nog lang zal heugen!

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: +31 (0) 575 234 400

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.