Skip to main content

Spelplezier, muzikale vrijheid, expressie en interactie

JIMI HENDRIX TRIBUTE BAND - BALD AS LOVE

GROTE LIEFDE VOOR HET LEVENSWERK VAN JIMI HENDRIX

Vrienden/collega muziekdocenten Heyn Linger, Martijn Groen en Joost van der Graaf vormen sinds 2004 de Jimi Hendrix tribute band BALD AS LOVE. De drie muzikanten hebben een ruime staat van dienst in verschillende genres maar delen gezamenlijk hun grote liefde voor het levenswerk van Jimi Hendrix. De volledige nalatenschap van deze mythe uit de popgeschiedenis wordt door Bald as Love op meesterlijke en integere wijze vertolkt.

GEÏNSPIREERD DOOR DE RITMESECTIES VAN JIMI


Alles wat de heren spelen is doordrenkt van die specifieke Hendrix vibe en sound. Virtuoos flammend gitaarwerk, op sommige momenten extatisch, zonder grenzen en dan weer uiterst subtiel en breekbaar, ondersteund door een ijzersterke begeleidings-tandem. De band staat voor spelplezier, muzikale vrijheid, expressie en interactie en is een must voor elk jazz/blues festival, elk tribute festival, elke jazzclub, elke Hendrix fan en elke échte muziekliefhebber.

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: +31 (0) 575 234 400

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.