Skip to main content

Een ongekende live ervaring!

BEATLES TRIBUTE BAND - THE BEATLES REVIVAL

's Werelds beste Beatles tribute band!

The Beatles Revival

Zie, hoor en beleef nog een keer The Beatles!

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond de afgelopen jaren op honderden podia door heel Europa. Ze speelden zelfs in de Cavern Club in Liverpool.

In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

Ongekende Gelijkenis!

Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, kostuums, instrumenten en de Chelsea Cavern Boots!  Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! De bassist heeft zichzelf voor het plaatje zelfs links-handig bas leren spelen!

Sir Paul McCartney samen met Beatles Revival zanger/gitarist Ludek.

Beatles tribute evenaart originele Beatles-sound

Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatles kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele.

De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Bekijk en beluister de video en overtuig uzelf!

ongelofelijke gelijkenis qua sound en stagelook!

THE BEATLES REVIVAL

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: +31 (0) 575 234 400

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.