Skip to main content

Overige Diensten

Laat ons uw evenement naar een hoger niveau tillen!

Niet alleen met fantastische bands, maar ook met een volledige suite aan professionele diensten!

Wanneer u een evenement organiseert, zijn er talloze details om rekening mee te houden. Van licht en geluid tot podiumconstructie, stroomvoorziening en feest/event fotografie die liefst dezelfde nacht online beschikbaar is. Misschien heeft u behoefte aan videografen, ticketverkoop met deurscanners, of zelfs een aftermovie of een volledige dvd-registratie van uw concert.

Het begrijpen van waar te beginnen, of u wel de juiste prijs betaalt, en welk bedrijf u moet benaderen, kan overweldigend zijn. Bij Bands & Acts begrijpen we dat, en daarom hebben we een uitgebreid netwerk van vaste partners die u kunnen helpen met al deze randzaken en logistieke vragen. En dat alles tegen eerlijke, marktconforme prijzen. Bij ons is geen vraag te gek, dus stel ze gerust. Wij bieden niet alleen bands, maar we draaien ook onze hand niet om voor het regelen van alles wat uw evenement tot een succes maakt! Vertrouw op ons om uw visie werkelijkheid te maken.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.