Skip to main content

OVER BANDS & ACTS

Bands and Acts is een artiestenburo, gespecialiseerd in tributebands met daarnaast een groot netwerk van andere bands, acts en DJ's.

Met trots presenteren wij de gloednieuwe website van Bands & Acts. Het is voor ons een waar genoegen om jullie te verwelkomen in een wereld vol spannende en exclusieve artiesten die jouw evenementen en shows naar ongekende hoogten kunnen tillen.

Het jaar 2023 markeert een bijzondere mijlpaal voor ons, want wij (Bert Appeldoorn en Luuk Nengerman) hebben Bands & Acts overgenomen van de gewaardeerde voormalige eigenaren, Yntze Heida en Marjo de Meij. Na meer dan twee decennia van toewijding en passie hebben Yntze en Marjo besloten van hun welverdiende pensioen te gaan genieten. Zij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen gedurende al die jaren.

Wij (Bert en Luuk), die geen onbekenden zijn in de entertainmentwereld, bundelen onze krachten na een succesvolle periode van tien jaar samen in een TOTO Tribute-band. Luuk brengt zijn jarenlange ervaring in het managen en boeken van bands mee, terwijl Bert zijn expertise op het gebied van accountmanagement inbrengt. Samen hebben we een gedeelde visie: jullie inspireren om gevarieerd entertainment van topkwaliteit tegen de beste prijs te boeken, volledig ontzorgt door Bands & Acts.

In ons bestand vind je een schat aan unieke en getalenteerde acts die garant staan voor onvergetelijke ervaringen voor jouw publiek. We hebben nauw samengewerkt met onze artiesten om een diverse selectie van genres aan te bieden, zodat we aan al jouw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Maar Bands & Acts biedt meer dan alleen artiesten. We leveren ook optionele diensten, zoals geluids- en lichtverhuur, eventfotografie, ticketingservice, stagemanagement, opnametechnieken, en nog veel meer.

Als je persoonlijk advies nodig hebt bij het kiezen van de perfecte artiesten voor jouw gelegenheid, staan we altijd klaar om je te woord te staan.

Bands & Acts gaat een opwindende toekomst tegemoet onder onze nieuwe leiding, en we kijken er enorm naar uit om jouw entertainment dromen werkelijkheid te maken. Samen gaan we op zoek naar de meest bijzondere Bands en Acts, omdat jouw ontzorgde momenten van geluk onze hoogste prioriteit zijn.

Laten we samen een onvergetelijke reis beginnen!

Waarom kiezen voor Bands & Acts?

SPECIALISATIE OP HET GEBIED VAN TRIBUTE BANDS

Op deze website vindt u een aantal van de meest aansprekende top tribute bands van dit moment. Deze bands zijn zorgvuldig geselecteerd op performance, sound en geloofwaardigheid. Op overtuigende wijze brengen ze de sfeer en beleving alsof u bij de originele artiest staat. Bij onze exclusieve bands denken wij mee in dit proces.

BREED AANBOD OP ALLE FRONTEN.

Bands and Acts is een artiestenburo met een zeer breed aanbod muziek en entertainment uit vele genres. Elke gelegenheid vraagt om z'n eigen specifieke invulling wat betreft muziek of andersoortig entertainment en elke organisator heeft weer andere ideeën en wensen op dat gebied. Bands & Acts kan, met haar in de loop der jaren opgebouwde bestand en netwerk, aan bijna elke vraag op dit gebied voldoen.

Niet alleen in de bands kunnen we ondersteunen. Ook in alle randzaken van uw feest zoals logistiek, geluid en ticketverkoop kunnen we meedenken en bemiddelen. Bands and Acts werkt met zorgvuldig geselecteerde partners op basis van jarenlang vertrouwen.

OVERZICHTELIJKE INFORMATIE IN TEKST, BEELD EN GELUID

Via onze zoekfunctie met filtersysteem kunt u eenvoudig en snel zelf een selectie laten maken van de voor u interessante bands. Kies bijv. een of meerdere genres die u aanspreken en/of vink een gelegenheid aan. U ziet dan een overzicht van bands en acts die wellicht interessant voor u zijn. Alle artiestenpagina's bevatten uitgebreide informatie over desbetreffende band of act. Bekijk ook vooral de video's voor een goed sfeerbeeld van de band. Wilt u liever persoonlijk advies bij het kiezen van een band? Of staat de band die u zoekt er niet tussen?  Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag en helpen met het zoeken naar een passende act!

KWALITEITSGARANTIE

Bands & Acts geeft u een garantie voor de kwaliteit van de aangeboden bands/artiesten. Alle acts waar het bureau mee samenwerkt zijn geselecteerd op muzikaliteit, presentatie, professionaliteit, flexibiliteit en op specifieke kwaliteiten die voor bepaalde genres onmisbaar zijn. Met andere woorden; u loopt geen risico dat u een tegenvaller in huis haalt. Indien gewenst, kunnen we referenties aanleveren die we hebben ontvangen n.a.v. een bij Bands & Acts geboekt optreden.

DESKUNDIG ADVIES

De medewerkers van Bands and Acts zijn zeer ervaren in het geven van advies op het gebied van live muziek of entertainment. Ze kunnen u helpen bij het maken van een juiste keus voor uw gelegenheid. Het team is gewend goed te luisteren en denkt mee.

GEEN PRIJSVERSCHIL T.O.V. RECHTSTREEKS GEBOEKT

De prijzen van Bands and Acts zijn gelijk aan de prijzen van rechtstreeks geboekte artiesten. Dit kan omdat de aangesloten bands/acts ten opzichte van Bands and Acts een burokorting hanteren. Zo heeft u dezelfde prijs maar met de voordelen en garanties van ons Artiestenburo.

CORRECTE AFHANDELING VAN HET BOEKINGSTRAJECT

Voor veel mensen is het niet een dagelijkse bezigheid om een artiest of band te boeken. Wat is de procedure? Waar moet rekening mee worden gehouden? Hoe ga je te werk? Bands and Acts hanteert hierbij een logische werkwijze waarbij uiteindelijk duidelijke afspraken worden gemaakt met de opdrachtgever en de artiest, zodat mogelijke misverstanden tot een minimum worden beperkt. Bands and Acts werkt hierbij volgens de richtlijnen van de VECTA (Vereniging voor Evenementen, Concerten en Theater Activiteiten) en de Nederlandse Toonkunstenaarsbond. Heeft u vragen over het boekingstraject, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

ZEKERHEID BIJ ONVERWACHTE SITUATIES

Optreden is mensenwerk. Dat betekent dat er onverwachte situaties kunnen ontstaan waarbij de artiest/band om bepaalde, zeer dringende redenen niet in staat is om het optreden uit te voeren. Dit kan zijn bij ziekte of ernstige privé-situaties. Met alle bij ons aangesloten bands en acts is er de afspraak dat men ons zo spoedig mogelijk op de hoogte brengt, mocht iets dergelijks het geval zijn. Wij leggen ons vervolgens een inspanningsverplichting op om een zo gelijkwaardig mogelijk alternatief te vinden voor de oorspronkelijk geboekte artiest of band.

Wanneer dit niet lukt vanuit het eigen bestand, dan kan het netwerk van collega's hierbij worden aangesproken. De onderste steen wordt bovengehaald want 'the show must go on!' Ter geruststelling, optreden is niet alleen mensenwerk maar vooral artiestenwerk. Artiesten houden nu eenmaal erg van optreden en zullen ook daadwerkelijk alleen in het aller-uiterste geval het bijltje erbij neergooien.


HART VOOR ARTIEST EN OPDRACHTGEVER

Bands and Acts wordt gerund door een klein team mensen die veel affiniteit hebben met muziek en entertainment. De medewerkers betreden zelf regelmatig het podium en bezoeken daarnaast graag optredens van andere artiesten. Het zijn dus ervaringsdeskundigen. Vanuit deze ervaring zijn ze bekend met de ins en outs van een optreden, gezien vanuit de optiek van de artiest, maar ook vanuit die van publiek en organisator. Men heeft oog voor de specifieke belangen, wensen en gevoeligheden van de partijen en zorgt ervoor dat de zaken voor alle partijen goed geregeld zijn.
Daarom kan Bands and Acts dan ook met recht een bemiddelingsbureau genoemd worden dat er alles aan zal doen om achteraf tevreden maar liever nog enthousiaste reacties te krijgen.

Samen doen we het: Voor de bands, Voor de klant, Voor het publiek!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.