Skip to main content

Betreed de tijdloze wereld van "Stones Legacy"

STONES LEGACY - ROLLING STONES TRIBUTE

Stap terug in de tijd en laat je meevoeren op een muzikale reis die doordrenkt is met de rauwe energie, passie en rebellie van de legendarische band; The Rolling Stones. "Stones Legacy" brengt een eerbetoon aan de grootste rock 'n roll band aller tijden en herleeft het erfgoed van Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood en Bill Wyman.

🎤 Onze frontman belichaamt de energie van Jagger, terwijl de gitaren van Richards en Wood de symfonie van rockklassiekers aan elkaar weven. Voel de groove van Watts en de baslijnen van Wyman tot in je ziel.

Van "Paint It Black" tot "Start Me Up," "Stones Legacy" brengt de onsterfelijke hits tot leven zoals alleen de Stones dat kunnen.

Of je nu een doorgewinterde Stones-fan bent of gewoon houdt van de tijdloze kracht van rockmuziek, "Stones Legacy" is de ultieme live-ervaring die je niet mag missen. Kom en beleef de geest van de Stones, voel de adrenaline en laat je meeslepen door de tijdloze klanken van de rock 'n roll!

Mis deze epische avond vol rock 'n roll geschiedenis niet. "Stones Legacy" is hier om de Stones-hits tot leven te brengen en de rock 'n roll vlam te laten branden. 🔥

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: +31 (0) 575 234 400

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.