Skip to main content

Smoorverliefd op Doe Maar!

Doe Maar Tribute Band - Gewoon Doe Maar

Maak kennis met Gewoon Doe Maar, dé nieuwe sensatie in tribute land! Deze dynamische 7-koppige formatie, bestaande uit een mix van ervaren rotten en bevlogen jonge talenten in de muziekindustrie, staat garant voor een avond vol ongekend energieke NederPop, recht uit het hart.

Met een onweerstaanbare mix van ervaring en jeugdige passie, brengen ze alle hits van de legendarische Nederlandse band tot leven, van “Doris Day” tot “Is Dit Alles.” Het podium wordt een waar feestterrein waar het publiek wordt aangemoedigd om mee te dansen en te zingen. Gewoon Doe Maar ademt energie en gedrevenheid, waardoor hun optredens een onvergetelijke ervaring worden voor elke liefhebber van deze legendarische Nederlandse band.

Nee hoor blijf maar staan, we gaan dansen!

Ga zitten want ik wil eens met je praten.

Gewoon Doe Maar is niet zomaar een tribute band; ze vertolken de vreugde, het plezier en de tijdloze klanken van Doe Maar. Mis deze opwindende reis door de Nederlandse muziekgeschiedenis niet en beleef een avond vol passie, energie en onvervalste Doe Maar-hits!

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: +31 (0) 575 234 400

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.