Skip to main content

K3 Tribute Band - Alle Kleuren

ALLE KLEUREN: DÉ K3 TRIBUTEBAND VOOR DE ULTIEME NOSTALGIE-ERVARING

Alle Kleuren is dé ultieme 11-koppige K3 tributeband! De liveband brengt de 40 grootste K3-hits tot leven in medleys waarbij stilstaan geen optie is. Bereid je voor op de soundtrack van je jeugd, een visueel spektakel met kleurrijke kostuums, betoverende choreografieën en een ongeëvenaarde liveshow. Alle zangeressen van de band zijn bekend van het immens populaire tv-programma K2 zoekt K3. In de zomer van 2023 stond Alle Kleuren als headliner op de Gentse Feesten, waar circa 8000 mensen op een afgeladen Sint Baafsplein met de liveband meezongen.

Oma's aan de top!

Elke 30'er gaat uit zijn plaat bij deze K3 Medley van 1.5 uur!

#K3NOSTALGIE

De show #K3NOSTALGIE is dé festival-act vol special effects en is te boeken voor heel Vlaanderen en Nederland. Voor de jongste fans is er de speciale familieshow #K3PARTY inclusief alle hits van nu.

Alle Kleuren weet elk publiek in Nederland en België te betoveren en creëert een verbinding tussen verschillende generaties. Beleef de magie van K3 als nooit tevoren, maak je klaar voor een adembenemende K3-reis in alle kleuren van de regenboog!

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: +31 (0) 575 234 400

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.